Tuesday, November 29, 2011

as if.

to whom should i tell.
the things that i feel.
as if the star can hear me.


as if the moon can understand.
as if the sun can calm me.

as if the clouds can hug me.


i need it.
please.

Saturday, November 26, 2011

mari bersama2:)

selamat menyambut awl tahun kepada semua kwn2 dan pembaca sekalian..:)
esok is awl muharam..:)
dan seperti selalunya kita perlu membuat azam tahun baru:)

azam sy?
hee..x perlu la rasanya nk di mention sedetailnya disini..
tp sy sgt berharap i will be better untuk tahun y akan dtg..
esok la kan n 4 whole taun dpn dan depan2 dan depan3..

supaya sy jadi seorg hamba y bertakwa..huhu..
maklum la..dah banyak buat salah kan..terasa diri ni sgt jahat:((..
seorg ank y solehah untuk mak dan abh sy..untuk umie dan ayh:)
serta seorg pelajar y berjaya.insyAllah:)

supaya sy lebih kuat untuk mengharungi semua masalah dan dugaan yang dtg menimpa..
i used to hear this:
- Allah tidak akan menduga hambaNya dengan sesuatu kecuali Dia pasti hambaNya mampu untuk mengharunginya.

mknanya sy mmg mampu untuk jadi kuat n tahan dengan semua dugaan itu!:)

jadi sekali lagi selamat menyambut awl muharam:)
selamat tahun baru..
dan semoga tahun baru ini membawa seribu satu makna dalam diri kita semua:)

Thursday, November 17, 2011

nak. nak. nak.

sgt teringin dan teringin nak mkn kfc..T_T
sejak dua tiga hari lepas lagi..
bukan..
since cuti hari tue lagi..
nak nak dan nak..

jum kita tgk gambr pon jadilah untuk mengembirakan hati..
oh hati nnt kita pegi mkn oke?eh silap!oh perut!hati sila bersabar:)

 sedapnye aym..sob2T_T..
sehingga menjilat jari..nyummy..

 beger pon sedap jugak:(

 ni pon..:((

 ni po sedap:((

 ini incik ahmad suke:))

ini saye sukeeeee:(((
tp sekarang dh susah nk mkn ni..depa jarang2 buat..sob2T_T

 ni kalo mkn mesti teringat kat sorg kwn time HKJ(hari kebudayaan jepun).
dia beli ni la time ats bas on da way nk balik sekolah.
hehe..lawak..
tp sekarang sume dah lost contact:(

ini sgt sedap!even tok pon suke mkn..ngeee:D

haaa..ni antara latest promotion y ada..kih2..:D



ni yang paling sy teringin!!nk jugak..sob2..tp x larat nak gerakkan kaki ke kfc even sekangkang kera je dr usm:p

sesak.

sesak sesak dan sesak.
jam jam dan jam.
jem jem dan jem.
kaya kaya dan kaya.
butter butter dan butter.
tambah roti sekeping dua dah bole mkn..hehe

haha..
ok..dh melalut..nk fokus kat perkataan sesak sahaja:)
this sem my whole day sesak..
sesak dan menyesakkan..
amat lah sesak even single space nk bernafas pon tiada..
uhuk2..sesak nafas..
oh tidak!..T_T
mengapakah?

dengan kelas dr pagi ke petang with only little gap,
dengan segala test2 kecil sampai test2 besar termasuk OSPE n presentation y amatlah banyak. sob2..T_T..
please adliyanti..
be strong ok?

dan untuk incik ahmad sy juga y sedang bertungkus lumus serta bersesak2 juga dekat opis..
all da best:)..i'm praying da best untuk awk:)

Thursday, November 3, 2011

my curik quotes:p

haaa..hari ni sy nak menjalankan misi mencuri dan 'menginterpret' gambar2 quotes dibawah ni sume..hehe..x dak keje..maklumla dah cuti..hehe..
even banyak homework y sedang menunggu:p
ish2..sila jgn tiru perangai sy:D

wah!sweet kan2 kan2 kan2?hee..quote ni x semestinya untuk bf or gf je..untuk kawang2 pon bole..
haa..especially kawang baek..
tp bila kte dh makin besar ni kte dah jadi makin renggang kan ngan kawan baek kite..
mungkin masing2 dah ada kehidupan sendiri y perlu diberi perhatian.
tp x bermakna lansung y dia lupakan kita kan?
sy syg kawang2 baek sy..<3



haaaa..ni pon sama jugak..seee..kawang2 mmg memainkan peranan y penting kan dalam hidup kite..
x kire susah senang sure ada kat belakang giving their support..:)



haaa..ni nasihat untuk kawang2 boy2 sy:)..
ini apa y quote ni kate..x semestinya betul ok?it depend on u:)

ini mcm tanda2 org jatoh cinta je..:DD
without reason eh?
kalo family ke kawang2 mesti la ada reason kan?ngeh2..kantoi:p
truely agree wif this!bila kite menerima kesalahan tue x bermakna kita bersetuju dengan kesalahan itu. tp sebenarnya kita cube untuk memperbaiki apa y salah n become better person:)
dr kita menuding jari kepada org laen..kan2?:)

ini sy y dulu..da old adliyanti y sgt mementingkan apa y org rasa:)
tp kadang2 kita juga perlu bersuara agar kita x menyakitkan diri sendiri pulak..kan?:)
expres ur feeling.

ini pon satu lagi..dlm islam pon kate x baek kalo x bertegur sape lebih dr tiga hari kan?
kalo gado ngan sape2..u should b da first y mintak maaf n thats show u r more rational than he/she:)
x salah kan kalo kita maaf..n maaf is the keyword in maintaining a gud relationship:)

hehe..jiwang2..sila abaikan ini:p
but seriously.
its true:')
yeah!expres ur feeling. bukan sy y kate. lectrer stres y kate..ngeh2..:DD


selebar mane pon senyuman kita, bila sedih it still can't cure the pain inside..huk2..:((
hehe..teremo sudah:p

i wont leave u:)



rite!:)
my mom, my dad, adek2, kawang2, n ahmad azwan:)
i need all of u:)

:)

in order to be cure from a pain, we need to forget the pain first:)
even sy ni seorg y pelupa, but i'll try my best:)

haha..ini selingn oke?:p

u look more beutiful with it:)))

only u:)


hehe..ok lah!selamat menonton kesemua gambr!
selamat hari raya..hehe:p

Tuesday, November 1, 2011

seumur hidupku:)

berakhir sudah pencarian cintaku
jiwa ini tak lagi sepi, hati ini tlah ada yang miliki

tiba diriku di penghujung mencari cinta
diri ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri

aku akan menikahimu, aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

tiba diriku di penghujung mencari cinta
hati ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri
aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu (kepadamu)
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

wooo aku akan menikahimu, oh aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
nananana nananana nananana nananana
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
seumur hidupmu [4x]

ini adalah lirik lagu.
y saya rasa sgt best!
hehe..mestilah kan..suke lagu2 y hapy ending je..cerita pon mostly org ske y hapy ending.
n da same goes to lagu!hee..

sy suke lagu y sentimental mcm ni sbb sy ni seorg y sgt sensitif:)
n lagu ni sy tujukan untuk incik ahmad. i luv u:)

sila abaikan video tue..dgr lagu saja oke?:p


gurls day out. n one litle boy:)


chak!
assalamualaikum..hai kawan2..sekali lagi sy mengupdate blog untuk hari ini..hehe..
mungkin rasa sedikit tenang sbb dah abis satu test..
even ada lagi dua bnda penting sebelum bole balik rumah..hee..
tp y penting dh nk balik rumah!seriusly..sgt rndu mak..rndu abh:)..adek2 jugak!

haaa..waktu ke kl tempoh hari..kami ada beli hadiah untuk akak:)..y kt atas ni..with her beloved son n sy y comel!
kami pon pk la bile waktu y sesuai nk bg..hadiah tue as a bufday present..belated bufday actually..hee:))
dan y semua sedia maklum kelas kami pack..dr pagi sampai la ke petang..
mmg x de masa nak spent sama2..huhu
dan nak dijadikan cerita hari tue kebetulan kelas cancel..
yea!kami pon amik kesempatan untuk keluar sama2..hee

first kami pegi amik baby kasyah dulu..kat rumah tok dia..hee..
sekarang dia dah pandai cakap2 ngan kami tau..ske2..sgt comel!

x caya?tgk ni!heee


video

refer minit ke 0:33
heee..comey kan2..:))
mcm sy la..
heee..perasan!..ok..kami pegi mkn2 kat mc d..tp x banyak gmbr y bole diupload sbb sy x amik..nnt sy pg amik kt kwn sy n pastu sy masukkan oke?

ini mane y ade..heee


sy pon nk kuar jln2 jugak!hee..:DD


ni ezat dan mizah!:))

ini ibu dan kasyah!heee..dua2 x nk tgk kamera..sob2..T_T

k lah..nnt kna make sure depa tgk kamera. bye!

x tau.

hehe..abaikan tajuk..
actually x tau nak bg tajuk ape..
baru je lepas ca n now i dah on9..ish2..mmg x patot..hehe
esok ada tutuo ethic n lusa ada another ca n i shoulnt do this..tp nk jugak!one of my way nk release stres..
yeke?:)

sekarang ramaikan y asyik post quotes2 y best n sometime sy pon tertarik ngan gmbr2 tersebut y sememangnya kadang2 expres ape y kita rasa..hehe..
ok..ape y sy melalut ni..-_-'

jum kte tgk gambr2 n quotes y sempat sy copy n paste..hee
maaf lah kepada y kurang selesa dengan post ini sbb sekarang sy rasa nak jiwang sket:p


im truely agree wif this..sometime kepercayaan tue penting n how we make our luv grow each day will ensure that our relationship last longer:)..


kena saling percaya antara satu sama laen baru semuanya akan ok. anybody agree wif me?:)


hehe..y ni sy plg ske. i have my own stand on this n actually it depend on the individual right? but most gurl suke dilayan dengan baek:)

sama jugak mcm pic kat ats..hehe..but this suit me better:).i think.


 ni selingan..hehe..ni alasan actually..kan2?sbenarnya dia mmg dh ngantok pon..;p..haha..tue pendapat sy..:DD

ok lah!nnt sy pick pic of quotes y x jiwang2 pulak oke?hee..
tadaaaa~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...